Officiële website van Coffee on Wheels Nederland

COFFEE ON WHEELS DEN HAAG

UW KOFFIESPECIALIST OP ELKE LOCATIE

Coffee on Wheels Den Haag
Rood-vrouwen-den-haag
Coffee barista vredespalies
De hofkar Coffee on Wheels Den Haag

Mark Zevenbergen
Coffee on Wheels Den Haag

Al 12,5 jaar breng ik mensen geluksmomenten met mijn grote passie: koffie.
Als barista, gastheer en eigenaar van Coffee on Wheels Den Haag, geniet ik ervan om anderen blij te maken met ambachtelijke koffie.

Vanuit Scheveningen ga ik, of een van onze barista’s, met de koffie-piaggio, koffiebar of onze nieuwe elektrische piaggio op pad naar evenementen. Hier zorgen we voor heerlijke, duurzame koffie die met liefde is gezet en aandacht voor de gasten.

Een aantal jaar geleden hebben wij bewust gekozen voor biologische en duurzame producten. Dit geldt voor onze koffie, melk, suiker, bekers, thee én natuurlijk voor onze elektrische piaggio.

Met een heerlijke kop koffie mensen samenbrengen, persoonlijke aandacht geven en kleine geluksmomenten creëren — daar doe ik het voor!
Mark Zevenbergen
Eigenaar Coffee on Wheels Den Haag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 2

Google icon
4.3 / 5.0
Gebaseerd op 12 reviews
Gary Hartmann-Houdijk

Was Top!

Casa Barista van Coffee on Wheels maakt de lekkerste espresso’s, erg bedankt voor jullie positieve inzet vanochtend bij het Haags OndernemersHuis. Was Top!
Dirk van Blijswijk

Safety First Coffee Second

Onlangs Mark ingehuurd om de koffie (en thee) te verzorgen op een beurs. Wat een succes! Heerlijke koffie en een zeer gastvrije Barista; Safety First Coffee Second
Daniëlle Berger Bick

Kan hem van harte aanbevelen op al je events!

Ik kom Mark regelmatig tegen op de talloze events die in onze geweldige stad plaatsvinden. Mark neemt de tijd om een echt lekkere koffie voor je te maken, terwijl hij ondertussen een gezellig praatje met je maakt. Een enorme lieve, leuke Barista. Kan hem van harte aanbevelen op al je events!!!
Susanne

Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

Koffie op maat voor elk evenement

Wil je een koffieservice op maat die past bij je bedrijf of event? Van zakelijke bijeenkomsten tot privéfeesten, wij zorgen ervoor dat jouw gasten kunnen genieten van ambachtelijke koffie en thee — overal, zelfs in het bos of aan het strand.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag met het creëren van een onvergetelijk en duurzaam koffiemoment!

Duurzaamheid bij Coffee on Wheels Den Haag

Bij Coffee on Wheels Den Haag staan duurzaamheid en kwaliteit centraal. We verrassen jouw gasten op elke locatie met heerlijke, biologische koffie, terwijl we streven naar een minimale ecologische voetafdruk. Onze koffie wordt geserveerd in 100% composteerbare koffiebekers en geleverd met een elektrische fiets. Daarnaast scheiden we afval op locatie om onze impact te beperken. Onze Piaggio’s draaien op elektra, gas of een aggregaat, en we hebben twee volledig elektrische Piaggio’s om onze uitstoot verder te reduceren.

Onze koffie komt van duurzame boerderijen en wordt geleverd door Ief & Ido Specialty Coffee. De fairtrade bonen, een blend van 80% Colombia en 20% Ethiopië, worden in bulk geleverd en verpakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, wat bijdraagt aan sociale verduurzaming. Samen met biologische melk en suiker van Zuivelrijck en het bewuste gebruik van duurzame materialen door onze barista’s, creëren we een koffiebeleving waarin kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Zo zorgen we ervoor dat iedereen — van boer tot klant — kan genieten van verantwoord geproduceerde koffie.

  Dat noemen wij gewoon een goed bakkie!

Wat doet Coffee on Wheels Den Haag

Je gasten of klanten verrassen met heerlijk biologische koffie op iedere gewenste plek, dat is waar we met Coffee On Wheels Den Haag goed in zijn.
Natuurlijk in Den Haag, maar ook in de rest van Nederland en Europa.

Dit kan op iedere plek, want onze piaggio’s werken op zowel elektra, gas als een aggregaat.
Met passie en plezier maken we heerlijke koffie voor jouw evenement, feest, opening, beurs of een andere zakelijke of particuliere bijeenkomst. Op kantoor, een eventlocatie of in de tuin. Zelfs in het bos of aan het strand kunnen de gasten of klanten blij gemaakt worden met een heerlijke biologische koffie of thee.

Wil je ook een koffieservice op maat die past bij je bedrijf of event, neem dan contact met ons op via het informatieformulier. Wij helpen je graag!

Coffee on Wheels Den Haag bezorgt je een geluksmomentje

NIEUW de elektrische koffiepiaggio van Coffee on Wheels Den Haag

De maand december met Coffee on Wheels!

5 voordelen van hét team Coffee on Wheels Nederland

Drive-Thru Experience

1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar!

Coffee on Wheels zoekt nieuwe professionele Barista’s

Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

Onze klanten:

Emerson-logo
Lucas onderwijs logo
Ministerie van binnenlandse zaken logo
Nationale nederlanden
Odido-logo
Den-Haag-logo

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 2

Google icon
4.9 / 5.0
Gebaseerd op 170 reviews